KOMPLEX Q10®

46,00 

prehransko dopolnilo
120 kapsul

Edinstvena formula
Sestava dodatka:
Inulin, Komplex Q10, Resveratrol, vitamin E, L-karnitin.

Protidopinško potrdilo
Komplex Q10 je kot varen dodatek odobril neodvisni certificirani laboratorij. Potrdilo tukaj

 

Edinstvena formula prehranskega dopolnila KOMPLEX Q10

Protidopinško potrdilo:  Komplex Q10 je kot varen dodatek odobril neodvisni certificirani laboratorij. Potrdilo tukaj

1 kapsula vsebuje:  Inulin  70,4 mg, Koencim-Q10 70 mg, Resveratrol 55 mg, vitamin E 20 mg, L-karnitin 20 mg.

ZAKAJ RAVNO KOMPLEX Q10 ®?

Ker ga sestavlja edinstvena kombinacija naravnih sestavin. Večina proizvodov na trgu na bazi Q10  nima sposobnosti polnega izkoristka svojega delovanja. KOMPLEX Q10® pa vsebuje še 4 pomembne sestavine, ki delujejo sinergijsko in omogočajo popolno delovanje Q10. 

KOMPLEX Q10® JE NAJBOLJ KOMPLEKSEN PREPARAT NA TRGU. Proizveden je po receptu vrhunskih strokovnjakov in GMP standardih ter ne vsebuje nobenih GMO sestavin. Izredno pomemben za športnike – aktivne in rekreativce.  Z njegovo uporabo se poveča vzdržljivost na treningu, zmanjša se utrujenost mišic in vnetja po treningih.

KOMPLEX Q10 ® zagotavlja maksimalno uporabo koencima Q10 v celicah. To je zato, ker mu ta posebna formula omogoča prehod skozi celično membrano mitohondrija. Večina izdelkov na trgu, ki temeljijo na Q10, tega ne zmore, zato vam tudi ne morejo zagotoviti ustrezne kakovosti za vloženi denar. Ravno zaradi tega je KOMPLEX Q10 ®  poseben.

POMEMBNO: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek hranite v suhem in hladnem prostoru in ga ne izpostavljajte direktni svetlobi in toploti.

Več o  sestavini  Koenzim Q10, njegovi pomembnosti za telo in njegovem delovanju in kaj v bistvu je ta produkt narave si lahko preberite v našem blogu.