CREGAATINE ® + KARNOZIN EXTRA ®

69,00 

69,00 

CREGAATINE ® + KARNOZIN EXTRA ®

69,00 

CreGAAtine je edinstvena zaščitena formula na osnovi kreatina, ki vsebuje tudi njegov predhodnik GAA – gvanidinocetno kislino. Čarobno deluje tako na vaše telo kot na možgane. Razvit je bil s strani Applied Bioenergetic Lab in Carnomeda.

Znanstvene raziskave, ki povezujejo športno uspešnost in karnozin, so številne in kažejo, da je karnozin izjemno koristen pri dopolnjevanju profesionalnih športnikov in rekreativcev.

Opis

CreGAAtine je edinstvena zaščitena formula na osnovi kreatina, ki vsebuje tudi njegov predhodnik GAA – gvanidinocetno kislino. Čarobno deluje tako na vaše telo kot na možgane. Razvit je bil s strani Applied Bioenergetic Lab in Carnomeda.

Materino mleko vsebuje kreatin in GAA

Prepričani smo, da narava najbolje ve in da je zagotovila, da vse čudovite stvari, ki jih najdete v CreGAAtine-u, dobite takoj, ko se rodite.

Takoj pred ali po treningu

CreGAAtine najbolje deluje z vadbo. Dvakrat na dan zmešajte 1 vrečko z vodo ali katero koli drugo tekočino, da povečate svojo energijo.

Lahko ga kombinirate

CreGAAtine lahko uporabljate z drugimi dodatki.

Ne čakajte na rezultate

CreGAAtine ne zahteva “faze polnjenja”.

Znanstvene raziskave, ki povezujejo športno uspešnost in karnozin, so številne in kažejo, da je karnozin izjemno koristen pri dopolnjevanju profesionalnih športnikov in rekreativcev. Največ karnozina v telesu najdemo v skeletnih mišicah, ker ga ta tkiva zelo potrebujejo. Med močnim treningom se v mišicah kopičijo mlečna kislina in vodikovi ioni, pH pa se zmanjša – ti presnovni procesi se kažejo v utrujenosti ali vnetju mišic. Karnozin ima sposobnost nevtralizacije vodikovih ionov v mišicah in s tem vzdrževanje normalnega pH. Kar 30% puferske zmogljivosti mišic zagotavlja karnozin. Z drugimi besedami, karnozin po intenzivnem treningu preprečuje hudo vnetje mišic. KARNOZIN EXTRA® ima potrdilo Svetovne protidopinške agencije, da ni na seznamu prepovedanih snovi, zato ga lahko profesionalni športniki prosto uporabljajo. In s tem povečujejo svoje zmogljivosti brez stranskih učinkov. In zaradi svojega podaljšanega patentiranega delovanja in sestave se z delovanjem KARNOZIN EXTRA ® ne more primerjati noben drug karnozin.

Protokol jemanja PDF

Postanite naš promotor
Imate veliko prijateljev, sledilcev… uživate v športu, rekreaciji, imate fitnes studio, športni klub, izvajate osebno trenerstvo, …
Ste poslovnega duha in uživate v tem kar delate? Želite povečati svoje rezultate? Revolucionarni izdelek po 30 letih. Potrjeni rezultati in delovanje.
Vrhunska znanost…. Nagrade za izdelek leta…. več moči, naravne sestavine in ….
Znanstveno izboljšan izdelek CreGAAtine vam ponuja možnost sodelovanja, promocije in seveda tudi ustrezno nagrado. Posnemite svoj trening, fotografije, objavite v medijih….
Za sodelovanje nam pišite na info@cregaatine.si