Kako Cregaatine lahko izboljša sposobnosti v MMA (mešanih borilnih športih)

Mešane borilne veščine MMA so kontakten šport, ki temelji na udarcih, prijemih in borbah na tleh, ter vključuje tehnike iz različnih borilnih športov.

Mešane borilne veščine MMA so kontakten šport, ki temelji na udarcih, prijemih in borbah na tleh, ter vključuje tehnike iz različnih borilnih športov.
Dvoboji MMA trajajo od 3 do 5 rund, dolgih po 5 min, med rundami pa imajo borci minuto počitka. Fiziološke potrebe so večinoma podprte z oksidativno fosforilacijo. Za MMA pa je značilna tudi kombinacija kratkih serij visoko intenzivnih aktivnosti, ki se izmenjujejo z aktivnostmi nižje intenzivnosti.

Tekst za blog oziroma širšo informacijo:
CreGAAtine proti kreatinu v MMA športu
Zakaj je CREGAATINE najboljša izbira za borce v MMA športu ???
Ima vse zmogljivosti kreatina, vendar je GAA tisti, ki mu daje prednost.

  • CREGAATINE izboljša tudi šibkejše mišične skupine (ponavadi zgornji del telesa), ki bi lahko pomenila razliko v udarcih in boju v stoje.
  • CREGAATINE ne vpliva na telesno težo in na zadrževanje vode v telesu, kot kreatin
  • CREGAATINE ima antioksidantne in prooksidantne zmogljivosti
  • CREGAATINE poveča raven kreatina v možganih učinkoviteje kot katerikoli drugi dodatek kreatina. To lahko vplivalo na strategije odločanja in povečanje pozornosti
  • Pri jemanju CREGAATINE ni potrebe po fazi polnjenja
  • Na splošno je CREGAATINE z dodatkom GAA in vsemi koristmi/lastnostmi kreatina najboljša formulacija za borce MMA.

CreGAAtine – MMA SI

Postanite naš promotor
Imate veliko prijateljev, sledilcev… uživate v športu, rekreaciji, imate fitnes studio, športni klub, izvajate osebno trenerstvo, …
Ste poslovnega duha in uživate v tem kar delate? Želite povečati svoje rezultate? Revolucionarni izdelek po 30 letih. Potrjeni rezultati in delovanje.
Vrhunska znanost…. Nagrade za izdelek leta…. več moči, naravne sestavine in ….
Znanstveno izboljšan izdelek CreGAAtine vam ponuja možnost sodelovanja, promocije in seveda tudi ustrezno nagrado. Posnemite svoj trening, fotografije, objavite v medijih….
Za sodelovanje nam pišite na info@cregaatine.si