Kako lahko Cregaatine izboljša igranje košarke

Košarka je šport z visoko intenzivnostjo, za katerega so značilna obdobja visokih aerobnih oksidativnih in anaerobnih glikolitičnih zahtev.

Košarka je šport z visoko intenzivnostjo, za katerega so značilna obdobja visokih aerobnih oksidativnih in anaerobnih glikolitičnih zahtev. Prevladuje z nenehnimi spremembami smeri, ki izzivajo živčno-mišični sistem, vključno s pospeški in pojemki, skoki, šprinti, fizičnim stikom in športno specifičnimi veščinami.

 

Prednosti CreGAAtinapred kreatinom v košarki

Zakaj je CREGAATINE boljša izbira  za košarkarje, kot kreatin???

Ima vse zmogljivosti kreatina, vendar je GAA tisti, ki mu daje še večjo prednost.

CREGAATINEizboljšuje šibkejše mišične skupine, običajno zgornji del telesa, kar lahko močno vpliva na košarkarjeve zmogljivosti.

CREGAATINEizboljšuje ponavljajoče se šprinte, agilnost, kar  bi lahko močno vplivalo na košarkarjeve zmogljivosti.

CREGAATINEima antioksidantne in prooksidantne zmogljivosti.

CREGAATINElahko izboljša okrevanje in prepreči poškodbe.

CREGAATINEpoveča raven kreatina v možganih učinkoviteje kot kateri koli drug dodatek kreatina. To bi lahko vplivalo na strategije odločanja in povečanje budnosti.

Pri jemanju CREGAATINE ni potrebe po fazi polnjenja.

Košarka je šport, v katerem lahko ena sama sekunda odloča o zmagovalcih in poražencih. CREGAATINE lahko rahlo izboljša košarkarsko zmogljivost, kar je lahko odločilno v situacijah, kjer odločajo sekunde.

 

CreGAAtine – košarka

Postanite naš promotor
Imate veliko prijateljev, sledilcev… uživate v športu, rekreaciji, imate fitnes studio, športni klub, izvajate osebno trenerstvo, …
Ste poslovnega duha in uživate v tem kar delate? Želite povečati svoje rezultate? Revolucionarni izdelek po 30 letih. Potrjeni rezultati in delovanje.
Vrhunska znanost…. Nagrade za izdelek leta…. več moči, naravne sestavine in ….
Znanstveno izboljšan izdelek CreGAAtine vam ponuja možnost sodelovanja, promocije in seveda tudi ustrezno nagrado. Posnemite svoj trening, fotografije, objavite v medijih….
Za sodelovanje nam pišite na info@cregaatine.si